Slottsknekten

Slottsknektens stuga fungerar som restaurang och café i en historisk byggnad från 1893 intill Raseborgs slottsruiner.

Läs mer slottsknekten.fi

Raseborgs slottsöl

Ölet har alltid hört till livet på Raseborgs slott. På grund av den stora ölkonsumtionen hade slottet ett eget bryggeri. Humlen som använts till ölbryggningen sedan medeltiden klättrar och växer fortfarande idag vid borgens fot.

Läs mer...

Raseborgs cider

Raseborgs cider är balanserad med sin friska och avskalade smak av äpplen. Inte för söt, men inte heller för torr. Ett fint sällskap för långa sommarkvällar.

Läs mer...

Raseborgs slottsruin

Raseborgs slott tjänade som Västra Nylands administrativa centrum på medeltiden. Det kungliga slottets historia omfattar tusentals berättelser om allt från förtrollande kärlek och förlista skepp lastade med skatter, till ett ödesdigert ras i ölkällaren och slutet på slottets storhetstid. Stängt för säsongen. Gruppbokningar tas emot året om.

Läs mer utinaturen.fi

Café Classic Garage

Idylliskt sommarcafé, med inkvarterings och aktivitetstjänster.

Läs mer Sommarcafe.fi

Norrby gård

Norrby Gård erbjuder förutom bed & breakfast, olika mötes- och rekreationsaktivitets- alternativ samt utrymmen för fester, konferenser och andra sammankomster.

Läs mer norrbygard.net

Calliola

Calliola erbjuder bl.a. restaurang och sammanträdestjänster samt inkvarteringslokaler. Öppet på beställning året om för grupper.

Läs mer calliola.com